Els 6 millors hotels amb spa de Tarragona

Les millors maneres de relaxar-se i oblidar-se del món per unes hores. Repassem els balnearis i spas més emblemàtics de Tarragona, paradisos de bombolles.

Façana de Le Méridien Ra
Façana de Le Méridien Ra | Meridien Ra

Ja fa temps que els balnearis van passar de ser un retir d'ancians i de malalts per passar a ser una manera de passar les vacances amb relax i tranquil·litat per cuidar a parts iguals cos i ment. De manera que allotjar-se en un hotel amb spa és cada cop una opció més associada a la salut, però també al glamur i al turisme de qualitat.

6 hotels amb spa de Tarragona amb encant

Tot i que a la regió hi hem trobat des de sempre espais termals i de repòs, els últims anys molts d'aquests complexos d'spa de Tarragona han fet una aposta per la modernització i l'orientació al turisme. Grans hotels, centres termals i de talassoteràpia, antics sanatoris i balnearis, tota una geografia de llocs emblemàtics per descobrir.

1. Le Méridien Ra El Vendrell

Le Méridien Ra
Le Méridien Ra | Le Méridien

 

El 1929 es va construir aquest sanatori a peu de platja del Vendrell. Es va voler fer en un lloc aïllat perquè havia de servir per acollir infectats de tuberculosi, una malaltia contagiosa. L'encarregat d'aquest espectacular edifici va ser l'arquitecte Rodríguez Arias, un dels introductors del racionalisme a Catalunya. Més tard el sanatori va ser plató de la pel·lícula 'Raza' del dictador Francisco Franco.

Aquest aïllament, però, fa que en l'actualitat es trobi en un indret privilegiat que la cadena hotelera internacional Le Méridien ha aprofitat per instal·lar un dels hotels i centre d'spa més impressionants de Tarragona i la Costa Daurada, amb una enorme piscina d'aigua de mar dedicada a la talassoteràpia, única en la seva categoria, un Beach Club amb platja pròpia, una completa zona d'aigües, tractaments ayurvèdics i moltes coses més per a la cura del cos i la relaxació.

2. Hotel Termes Montbrió

Hotel Termes Montbrió
Hotel Termes Montbrió | Termes Montbrió

 

Amb més de vint anys de trajectòria, el resort d'spa Termes de Montbrió es troba al sud del Camp de Tarragona, enmig d'un jardí botànic de quatre hectàrees i amb déus naturals d'aigua mineral hipertermal i rica en ions, bicarbonat, sulfat, clor, sodi, calci, magnesi, liti i potassi. L'Hotel Termes de Montbrió ha esdevingut en aquest temps l'establiment termal i d'spa més emblemàtic de Tarragona. Una referència coneguda per tothom al territori i fora d'ell.

També compta amb l'espai Aquatonic, més de 1.000 metres quadrats de zona d'aigües amb finalitats tant lúdiques com terapèutiques, en el que és en conjunt l'espai termal més gran de Tarragona. Hidromassatge, banys greco-romans, microbombolles, circuits, a banda de serveis de fisioteràpia i altres tractaments. Un clàssic de la regió que a més pot fer gala d'un manteniment modèlic i un personal atent i eficient.

3. Balneari de Rocallaura

Balneari de Rocallaura
Balneari de Rocallaura | OCA Rocallaura

 

Tot i que administrativament forma part de l'Urgell, en terres històriques del Cister ens trobem aquest emblemàtic establiment d'aigües termals obert el 1908. Lloc tranquil i envoltat de natura, ha estat un retir de molts tarragonins a la recerca de salut i recuperació, gràcies a la qualitat de l'aire, l'entorn rural i l'aigua.

Avui en dia és gestionat per una cadena hotelera i compta amb 80 habitacions i un complet circuit termal. Cal tenir en compte, per evitar confusions, que en l'antic balneari, una mica més avall en un edifici que és Patrimoni Arquitectònic protegit, hi ha un altre hotel però que no compta amb les comoditats d'un spa modern.

4. Aquum La Pineda

Aquum Spa La Pineda
Aquum Spa La Pineda | Aquum

 

Formant part del complex hoteler Estival Park, un dels més grans de la Costa Daurada a la platja de la Pineda de Vila-seca, hi trobem aquest famós centre d'spa, famós a la regió i fora d'ella per la seva varietat i excel·lència però també per la seva capacitat, ja que admet més de cent persones a la vegada, però sense aglomeracions i primant sempre l'ambient relaxant i silenciós.

Compta amb saunes, banys de vapor, dutxes escoceses, piscines successives a diverses temperatures, i fins i tot una zona d'hidromassatge pensada per als nens, que sovint també tenen necessitat relaxar-se. Una de les millors opcions d'spa a Tarragona si posem en relació tot el que ofereix i els seus preus ajustats i la seva ubicació cèntrica a la regió.

5. Spalas

Spalas La Pineda
Spalas La Pineda | Gran Hotel Palas

 

A pocs metres de Aquum, a la mateixa platja de la Pineda i com a part del Gran Hotel Palas, hi trobem el que es ven com el complex d'spa més gran de Tarragona i de la Costa Daurada. Fins a 4.000 metres quadrats d'instal·lacions amb piscines exteriors i interiors, cabines de vapor, cromoteràpia, circuits termals i carta de tractaments corporals.

A més a més, Spalas compta amb una zona d'spa & wellness exclusiva, batejada com La porta del Cel que permet portar les estones de relaxació a un altre nivell amb saunes i banys turcs a la llum de les estrelles, dutxes tropicals i nebulitzades i altres dispositius destinats al benestar i el relax.

6. Figuerola Resort&Spa

Vista general del Figuerola Resort&Spa
Vista general del Figuerola Resort&Spa | Figuerola Resort&Spa

 

Deixem la platja i ens endinsem en les muntanyes de la Costa Daurada, a Vandellòs, on en una antiga masia del segle XI hi podem trobar aquest complex que conjuga un hotel de quatre estrelles, un camp de golf i més de 1000 metres quadrats de zona d'spa i aigües. Tot això combinat amb l'entorn rural i de muntanya per proporcionar una experiència global de tranquil·litat i relaxament.

La zona d'hidroteràpia consta d'un complet assortit de piscines d'aigua calenta, jacuzzis, saunes seques i humides, banys turcs i d'altres. A més de comptar amb un ambli ventall de tractaments de salut i bellesa per configurar una oferta total on les gandules orientades al paisatge privilegiat que envolta la Figuerola són la cirereta del pastís. Un dels espais d'spa més bonics de Tarragona


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari