Els restaurants de Tarragona a la final dels Premis CARTAVI

Vuit restaurants de la província s'han classificat en les tres categories del concurs a les millors cartes de vi dels restaurants de Catalunya.

Premis Cartavi a les millors cartes de vins dels restaurants de Catalunya

Premis Cartavi a les millors cartes de vins dels restaurants de Catalunya | Cedida

Aquest dilluns 12 de novembre, s'ha celebrat la semifinal provincial de Tarragona dels Premis Cartavi a la localitat terraltina de Gandesa. El concurs CARTAVI se celebra amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins emparats en les denominacions d’origen catalanes. El vicepresident de l'Associació Catalana de Sommeliers i sommelier de TarragonaDigital.com Javier Campo ens informa d'aquest esdeveniment.

Els nominats tarragonins per a la final dels prestigiosos premis CARTAVI

L’Associació Vinícola Catalana organitza anualment aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor.

Cada província catalana envia a la final dels premis a les millors cartes de vi els restaurants que representen millor el territori en cadascuna de les tres categories (A,B i C, per rang de preus del menú mitjà), valorant la presència de tot tipus de vins, amb predomini dels catalans i de les D.O. més properes a l'establiment i la coherència general de la carta.

El jurat

Jurat de la semifinal tarragonina de CARTAVI
Jurat de la semifinal tarragonina de CARTAVI | Cedida

 

El Jurat es va compondre de sis membres: el Sr. Joan Arrufí, President de la D.O Terra Alta, Sr. Jordi García, sommelier delegat per l’Associació Catalana de Sommeliers a Tarragona, Sr. Josep Anton Llaquet, membre de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Sr. Albert Folch, Adjunt a la direcció de les Terres de l’Ebre, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Sr. Salvador Rovira, Cap de promoció i difusió cultural de l’INCAVI i el Sr. Jordi Duran, Periodista. El Jurat va decidir que els finalistes d’aquesta edició de la província de Tarragona són:

Categoria A

Villa Retiro (Xerta)

Antic Molí (Ulldecona)

Villa Retiro, un dels restaurants de Tarragona finalistes als Premis Cartavi en la Categoria A
Villa Retiro, un dels restaurants de Tarragona finalistes als Premis Cartavi en la Categoria A | Villa Retiro

 

Categoria B

Vell Papiol (Calafell)

Hotel Hostal Sport (Falset)

Santromà Restaurant (Castellvell del Camp)

Nou Moderno (Vilalba dels Arcs)

Menjador del Vell Papiol de Calafell, un dels restaurants de Tarragona finalista als Premis Cartavi en la categoria B
Menjador del Vell Papiol de Calafell, un dels restaurants de Tarragona finalista als Premis Cartavi en la categoria B | Vell Papiol

 

 

Categoria C

Restaurant la Morera (La Morera del Montsant)

Calaix de Sastre (Falset)

Restaurant La Morera, un dels finalistes de Tarragona als Premis Cartavi en la categoria C
Restaurant La Morera, un dels finalistes de Tarragona als Premis Cartavi en la categoria C | Priorat Turisme

 

La final

La final dels premis CARTAVI, amb els restaurants tarragonins nominats, tindrà lloc a Barcelona al llarg del primer trimestre del 2019. En l’acte d’entrega de premis es donarà cita als restaurants participants, així com les bodegues i personalitats vinculades al món de la restauració i el vi, així com mitjans de comunicació.

Deliberació del jurat dels Premis CARTAVI
Deliberació del jurat dels Premis CARTAVI | Cedida

 

Els restaurants de Tarragona finalistes dels Premis Cartavi
 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari