Les millors discoteques de Salou

Salou és una de les destinacions de lleure més importants de la Costa Daurada i del sud d'Europa. A més de per les seves platges pel seu oci nocturn i les seves discoteques.

Barra d'una discoteca de Salou
Barra d'una discoteca de Salou | Cedida

 

 

 

Salou, l'última frontera. L'oci nocturn i la manera de sortir de festa van variant al llarg dels anys però Salou i les seves discoteques es mantenen com a pols magnètics que continuen atraient joves —i no tan joves— de tot arreu. La capital de la Costa Daurada i de la festa a Tarragona continua en bona forma.

Les 7 millors discoteques de Salou

Locals mítics, sales de ball i paradisos de la música house, barres per beure i racons per drogar-se. Salou ofereix la concentració de lleure nocturn més gran de la província i les seves discoteques són conegudes arreu d'Europa. Repassem on passar la millor nit de marxa a Tarragona.

1. Enjoy Salou

Façana de la discotca Enjoy Salou
Façana de la discotca Enjoy Salou | Enjoy Salou

 

 

 En ple nucli turístic de Salou, al carrer Murillo, trobem aquesta discoteca o disco-club que es caracteritza per atraure la gent jove de la contrada. Un local pensat per a passar-s'ho bé amb totes les comoditats. Destaca la seva barra central el·líptica, les quatre pantalles gegants i les actuacions de gogós i cambrers

 

Compta amb un DJ resident i tres zones diferenciades, entre les quals una zona VIP amb taules i butaques en un reservat cobdiciat per quan ens cansem de treure fum a la pista de ball. En les ocasions especials enjoysalou també organitza festes i grans esdeveniments.

 

2. Tropical Salou

Entrada del Tropical Salou
Entrada del Tropical Salou | Tropical Salou

 

 

 Local de referencia de l'ambient i la música llatina de la nit salouenca, el disco-club Tropical domina la part final de l'avinguda Carles Buïgas amb quatre grans sales amb ambients diferenciats i una terrassa enjardinada per gaudir-hi de còctels i catximbes.

 

La discoteca Tropical de dia també funciona com a restaurant. De nit disposa d'un equip de DJs de primer nivell liderats per DJ D-LORT, jove promesa en l'art de punxar house. Un local sempre alineat amb les últimes tendències d'oci, amb les festes amb convidats 'especials' i el glamur.

3. Flash Back Salou

Sala central de Flash Back Salou
Sala central de Flash Back Salou | Flash Back Salou

 

 

Discoteca mítica de Salou i de la Costa Daurada, Flash Back porta oberta des de 1969 i hi ha passat gent de mitja Europa, fins i tot s'hi han rodat sèries de televisió i pel·lícules. Una de les millors discoteques de Salou amb tres ambients, vuit barres, zona VIP, jardí chill-out i aparcament propi.

Flash Back organitza constantment festes i esdeveniments i, a banda de les músiques més actuals house, tribal groove o club, munta revivals clàssics per als nostàlgics dels sons dels 70, 80 i 90. Un local emblemàtic de la nit de Tarragona.

4. Snoepy's

Barra central d'Snoepy's Salou
Barra central d'Snoepy's Salou | Snoepy's

 

 

 

Un altre dels clàssics de la nit salouenca és Snoepy's, obert el 1991 al cor del nucli turístic de la capital de la Costa Daurada. Una discoteca molt orientada als visitants estrangers però que també ha estat escenari de festes entre els locals.

  

Snoepy's disposa de tres espais amb diferents ambients i estils musicals variats. Electro House a la sala principal amb un DJ resident, hits d'actualitat en la sala adjacent i una terrassa chill out per descomprimir. És un lloc conegut per les festes i nits temàtiques com ara la Lady's NIght, la Sexy Party o les festes de l'escuma, sempre animades per l'equip de gogós i cambrers.

5. La Cage salou

Gent passant-s'ho bé a La Cage de Salou
Gent passant-s'ho bé a La Cage de Salou | Twitter

 

 

L'altra discoteca emblemàtica de Salou és La Cage, un local històric inaugurat el 1968 i que ha vist passar multitud de generacions per les seves sales. Avui en dia, compta amb dos ambients. Un de dedicat a la música actual i comercial dance, llatins o èxits de RnB i una House Room dedicada a l'electrònica.

 

També disposa de terrassa i chill out en la zona exterior per fer una nit completa de festa i relax. 7 barres, zona VIP i aparcament complementen els serveis i els esdeveniments temàtics que organitza la discoteca assiduament. Una referència ineludible de la festa.

6. Kiss Salou

Una noia to loka a Kiss Salou
Una noia to loka a Kiss Salou | Youtube

 

 

Local molt popular entre els guiris més joves, durant trenta anys ha estat referència de les festes desenfrenades dels post-adolescents britànics i del que s'ha conegut com a turisme de borratxera. Però Kiss Salou s'ha guanyat un prestigi com a pol magnètic en l'atracció de les festes més boges.

 

En un local relativament petit, Kiss basa el seu encant en l'ambient i l'energia de les multituds i la beguda barata, quan no gratuita. Obre en les temporades d'estiu (de març a octubre) i és el lloc perfecte per deixar-se anar fins a la matinada.

7. Nikita Salou

Ambient de festa al Nikita
Ambient de festa al Nikita | Nikita Salou

 

 

 

Discoteca molt coneguda a Salou tot i no ser de les més famoses, és un bar de copes que es reconverteix en disco-club a mesura que avança la nit i la festa. Bon ambient, gent majoritàriament del país i una gran terrassa ideal a l'estiu i on se serveixen bons còctels i begudes a preus raonables.

 

Un espai que aprofundeix en l'ambient de club d'amics i que fuig de l'aglomeració i del gintònic de garrafa i es dirigeix a un target més adult i reticent a les grans sales de les discoteques multitudinàries.

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari