Gimnasos a Tarragona

Clubs de fitness, sales de cardio i musculació o zones d'aigües. Salut, activitat física i estil de vida. Localitzem els millors gimnasos de Tarragona.

Dues tarragonines fent flexions.
Gimanasos a Tarragona. Dues tarragonines fent flexions. | Cedida
 

 

 

Avui t'ajudem a trobar un bon gimnàs a Tarragona. Comença el mal temps i cada cop costa més sortir a fer activitats físiques a l'exterior. O bé ha arribat una temporada de purgar excessos de les vacances de l'estiu o de Nadal. O senzillament el cos et demana esport i que el tractis una mica millor.

Els 9 millors gimnasos del Camp de Tarragona

Doncs és el moment de fer-li cas. Una estona cada dia nedant, a la cinta de córrer, a les màquines o en classes col·lectives de fitness o spinning. Qualsevol cosa per suar la cansalada i arribar a casa amb la musculatura tonificada, una bona quantitat de calories cremades i anar a dormir cansat i sense cap mala consciència. Repassem els gyms ideals on anar a fer exercici a Tarragona

1. Viding Tarragona

Sala de cardio a Viding Sant Jordi, Tarragona
Sala de cardio a Viding Sant Jordi, Tarragona | Viding

 

 

Esport, diversió i salut és el lema del gimnàs i centre de fitness que la cadena Viding té a Tarragona. Situat a una zona tan cèntrica com l'Avinguda de Sant Jordi, Viding disposa de més de 9.000 metres quadrats dedicats a l'esport.

 

Entre ells 1.200 metres quadrats de sala de fitness, 4 sales d'activitats dirigides amb 700 sessions per mes (entre les quals Pilates, Fitbox, ciclisme en sala o Body Pump), 4 pistes de pàdel, dues piscines (coberta i exterior, spa i solàrium. A banda dels espais socials com la cafeteria, el restaurant i la ludoteca. Ofereix diferents fórmules d'abonament en una dels millors gimnasos de Tarragona on matricular-se.

 

2. Snap Fitness Reus

Un xic treballant els bíceps.
Un xic treballant els bíceps. | Cedida

 

 

 

Gimnàs al centre de Reus obert les 24 hores per al socis, cosa que el fa especialment indicat per les persones amb horaris no fixos o per gaudir del fitness a qualsevol hora. Amb tota una sèrie de màquines i aparells d'última generació, podreu monitoritzar els progressos digitalment.

 

A banda, en horari convencional, també compta amb assosserament de tècnics en en educació física i nutrició, a banda d'activitats dirigides sota llicència Les Mills, entre elles Bondypunp, Bodycombat, Body balance i Zumba. Al carrer Doctor Robert de Reus, però també a Ramón y Cajal de Tarragona.

3. H2O Salou

Finestral de la sala de fitness del club H2O de Salou
Finestral de la sala de fitness del club H2O de Salou | H2O Salou

 

 

 

Amb la remodelació del Club de Tennis Salou, en un entorn privilegiat envoltat de natura, la nova direcció va complementar les pistes de tennis i pàdel amb una completa zona de fitness, amb màquines avançades, un equip especialitzat i un extens i variat programa d'activitats dirigides.

 

Com a afegit, els socis del club tenen accés a la piscina coberta inferior i una zona d'aigües i d'hidromassatge per a relaxar els músculs després de l'exercici i un club social amb tota mena d'equipaments.

4. Orion Center

La Tecla, cansada i satisfeta deprés d'una sessió intensa de fitness
La Tecla, cansada i satisfeta deprés d'una sessió intensa de fitness | Cedida

 

 

 

Orion Center és un dels gimnasos degans de Tarragona, al cèntric carrer Fortuny, les seves instal·lacions i maquinària són de les millors de la regió i inèdites al nucli urbà. A més de l'habitual zona de fitness amb cintes de córrer i altres màquines, a Orion hi trobareu tots els serveis relacionats amb l'esport i la salut.

  

Activitats dirigides, plans d'entrenament i nutrició, fisioteràpia, una fantàstica piscina coberta amb sauna i bany turc o sala d'aerocycling. Com a particularitat, Orion també ofereix tractaments d'estètica com ara solàrium, depilació i neteges de cutis.

5. ElDorado Resort

El Pere, estirant cordes a la platja de Cambrils
El Pere, estirant cordes a la platja de Cambrils | Cedida

 

 

 

A Cambrils, en unes magnífiques i lluminoses instal·lacions obertes al mar, Estival ElDorado Resort ofereix un Gym per a tots els públics (residents al càmping o no) amb dues grans sales, màquines i activitats dirigides.

 

A la zona de fitness hi trobem cintes, bicicletes estàtiques i elíptiques de nova generació. Pel que fa a les activitats programades i monitoritzades podrem gaudir de Ciclo indoor, Steps o TBC (Total Body Conditioning), a banda d'exercicis dissenyats a l'aire lliure o a la platja de què disposen.

6. Eurosport La Pineda

Relaxant-se a Aquum després d'una sessió de fitness al Club Eurosport
Relaxant-se a Aquum després d'una sessió de fitness al Club Eurosport | Cedida

 

 

 

A Vila-seca, a la platja de La Pineda, el gimnàs de referència és el Club Eurosport. Compta amb totes les màquines de fitness i musculació necessàries i es complementa amb pistes de pàdel i esquaix. Així mateix, entre les activitats dirigides hi trobem pilates o ioga, per al relax del cos i de la ment.

També organitzen activitats externes, com curses de fons, marxa nòrdica o BTT. Els socis d'Eurosport també compten amb packs d'accés exclusiu a l'spa contigu Aquum Wellness, que forma part del mateix grup i instal·lacions.

7. Ignis Gym

Una noia fent Muay Thai a l'Hospitalet de l'Infant.
Una noia fent Muay Thai a l'Hospitalet de l'Infant. | Cedida

 

 

Gimnàs a l'Hospitalet de l'Infant, al Polígon Les Tàpies just al costat de l'autovia A-7. També dedicat al fitness però molt focalitzat en esepcialitats concretes com el Cross Training, el TRX o el Kettlebell o les arts marcials com el Muay Thai.

 

També disposen del servei d'entrenador personal online, que dissenyarà un programa d'exercicis enfocats o bé a la musculació o al cardio, sempre amb l'assessorament complementari en l'àmbit nutricional.

 

 

 

 
 

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari